Att få bollen i rullning (blogg om synträning startar)

Hej alla glada besökare!

Mitt namn är Anna Borisova Kaczor och jag startar min blogg om synträning REOPTIMEYES. Jag har länge burit denna tanke inom mig men nu är jag redo. Så redo att jag inte längre kan låta bli 🙂

Bloggen kommer att handla om hur man kan förbättra eller återställa sin syn på ett naturligt sätt, utan glasögon/linser och operation. Tanken är att först och främst berätta om hur jag tränar mina ögon (jag är närsynt), dela med mig av min erfarenhet och egna insikter men jag skriver också gärna om ögonträning generellt.

Om du vill bli av med dina glasögon/linser med hjälp av synträning eller är redan igång men upplever ofta nedgångar och motivationsdippar är denna blogg för dig. Jag förstår precis hur svårt det kan vara att hålla motivationen uppe när man inte ser resultatet och fortsätta med synövningar oavsett vad som händer omkring dig.

Jag kommer att skriva mycket om vad jag upptäckte och förstod under min resa efter att ha letat fram och testat mycket information inom området. En del av informationen finns inte tillgänglig i Sverige för jag hittat den i utländska källor på mitt modersmål.

Som det ofta brukar vara försämrades min syn kraftigt under skoltiden  och den negativa utvecklingen fortsatte under de nästkommande åren. Idag har jag närsynthet cirka -4 på båda ögonen. Redan i tonårsåldern blev jag intresserad av Bates synövningar men då lyckades jag inte med att förstå principerna och det hela rann ut i sanden.

För tre år sedan började jag träna ögonen igen och sedan dess har jag testat flera olika metoder, har varit besviken och uppgiven många-många gånger men efter några års försök och misslyckanden kan jag nu säkert konstatera att jag äntligen fått bollen i rullning. Och nu delar jag gärna med mig av tips och idéer om hur man kan lyckas med detta.

Låt oss vara tillsammans under resans gång, inspirera, stödja och tipsa varandra! Vi kan öppna ögonen och lära oss tillsammans att se det goda och vackra runtomkring oss varje dag.

Välkommen till min blogg! 🙂

 

Annonser

Ett svar till “Att få bollen i rullning (blogg om synträning startar)

  1. Ginnyflickan

    Hej igen!
    Tack för en bra artikel! Nu ska jag få ögonen att må bra igen… Och lycka till till dig med!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s